HomeOznamyVyhrajte rok čítania zadarmo!

Vyhrajte rok čítania zadarmo!

Autor

Dátum

Kategória

Priatelia, ďakujeme za všetky odpovede, ktoré ste nám zaslali. Všetky sme si ich starostlivo prečítali a hoci sme tento rok nesúťažili na facebooku, zapojilo sa vás vyše 700(!). Rok čítania zadarmo spomedzi súťažiacich na Instagrame Kumran_sk vyhrala Nikola Bene (@nikamalamara), z mailových odpovedí sme vyžrebovali Zuzanu Lobozovú. Obom výherkyniam srdečne blahoželáme a tešíme sa na pravidelné stretnutia pri našich knižných novinkách 2024.
Tím vydavateľstva a eshopu Kumran.sk

Vianočné obdobie patrí medzi najobľúbenejšie sviatky všetkých knihomoľov. Kopec času na čítanie, sneh, rodinná atmosféra. To všetko nás čaká už o pár dní. Čo keby ste však mohli v prítomnosti svojich obľúbených knižných autorov stráviť nielen príjemné Vianoce, ale rovno aj celý rok 2024? Ak sa zapojíte do našej veľkej súťaže o všetky knihy, ktoré Kumran.sk v roku 2024 vydá, darček Rok čítania zadarmo si VÁS možno nájde ešte pred Vianocami. 

Tak čo, dohodnutí?

Podmienky súťaže Rok čítania zadarmo

A nechceme od VÁS nič ťažké. Podmienky súťaže sú takéto: 

Napíšte nám meno VÁŠHO obľúbeného autoraktorého vydávame v Kumrane alebo najlepšej knihy, ktorú ste od nás tento rok prečítali

Zapojiť sa môžete komentárom pod príspevkom na našom Instagrame alebo poslať mail s odpoveďou na sutaz@kumran.sk. Tento rok nebudeme súťažiť na našom Facebooku kvôli zvýšenému riziku útoku hoaxovým kontaktovaním o výhre cez falošné profily v našom mene s úmyslom vylákať platobné údaje súťažiacich. Výhercovia budú dvaja – z instagramových komentárov a z mailov. 

Žrebujeme v stredu 20. decembra. Mená výhercov nájdete v tomto blogu. 

Želáme VÁM požehnaný Advent!

Rok čítania zadarmo

Najčítanejšie články