HomeOznamyĎakujeme za podporu dobročinných projektov

Ďakujeme za podporu dobročinných projektov

Autor

Dátum

Kategória

Počas predchádzajúceho roka ste mali možnosť pripojiť ku svojej objednávke v našom kníhšope aj euríčko pre dobročinné projekty, ktoré podporujeme.

Je veľmi povzbudivé, koľko z vás sa rozhodlo aj v tomto finančne náročnom roku prispieť a chceme vám za to úprimne a zreteľne povedať ĎAKUJEME!

Za rok 2023 ste prispeli celkovou sumou 3 691,- . Najviac finančnej pomoci aj tentokrát smerovalo pre Hospic Milosrdných sestier v Trenčíne 2 087,- €. Projektu Písmo celému svetu (Wicliffe Slovakia) sme odoslali 678,- €. Pre Fórum Života sa na podporu nenarodených detí vyzbieralo 508,- € a pokračovala aj zbierka pre Gréckokatolícku Rómsku misiu sumou 418,- €.

Od leta 2019 sme spustili hru na dávanie „Vy píšete, my platíme“, pri ktorej sme za každú vašu recenziu v našom e-shope zaplatili 1,- € pre pomoc Afrike. Za rok 2023 sme takto zaplatili spolu 718,- €. Viac o tomto projekte sa môžete dočítať tu.

Adventná súťaž

Radi by sme sa na tomto mieste s vami podelili aj o krásny predvianočný zážitok, ktorý ste nám darovali. Počas decembra sme pre vás pripravili adventnú súťaž. Poprosili sme vás, aby ste nám posielali príbehy ľudí, ktorí si od nás zaslúžia veľký dar – drevené kľakadlo z dielne stolára Mária Burgra. A vy ste zareagovali viacerými krásnymi príbehmi. Bolo pre nás naozaj ťažké vybrať len jedného výhercu a preto sme sa nakoniec rozhodli poslať aj druhý dar – modlitebné kľakosedy od toho istého majstra. Ďakujeme za dojímavé príbehy a za to, že ste vynaložili námahu na to, aby bol obdarovaný niekto iný.

Najčítanejšie články