HomeBlogyŠokujme Európu, dajme hlas pravde!

Šokujme Európu, dajme hlas pravde!

Autor

Dátum

Kategória

Národný pochod za život 2019 potrebuje dobrovoľníkov.

Pochod za život je super vec a ešte k tomu veľmi dôležitá. Rozhodli sme sa ho tento rok kumránsky – teda s entuziazmom a zároveň so zdravou mierou – podporiť. Nechystáme sa vás mediálne zavaliť, dáme si na to dobrý pozor, tiež však nechceme aby preplával okolo vás bez povšimnutia. Lebo niekedy to stojí veľa energie uprostred tohto tekutého sveta zábavných mačacích videí a po 24 hodinách zastaralých instagramových postov, zamerať svoju pozornosť na podstatné veci, ktoré neblikajú a nekričia, ale na ktorých skutočne záleží.

Začínamé praktickou výzvou. Pochod za život je veľký pochod, dúfame, že tento rok bude ešte väčší ako veľký, jeho veľkosť je želaná, veľmi zásadná. Aj keď od nej nezávisí pravda (tá tu žije s nami od stvorenia sveta :), zavisí od nej veľa v spoločenskej a politickej oblasti našej krajiny. Takže, keďže chceme, aby bol obrovský, potrebujeme veľa ľudí, ktorí zabezpečia jeho pokojný priebeh. Tu končím (Eva z tímu kumran.sk) a prenechávam slovo organizátorom a ich výzve, ktorú napísali špeciálne pre našich zákazníkov:

Výzva organizátorov, ktorú napísali špeciálne pre našich zákazníkov

„Máte minimálne 15 rokov a čas od piatka, 20. septembra až do nedele, 22. septembra? Ak áno, pozývame Vás pripojiť sa k najväčšej pro-life udalosti v celej Európe formou dobrovoľníctva.

Tretí ročník Národného pochodu za život s heslom „Za najmenších z nás“ sa uskutoční v Bratislave v nedeľu, 22. septembra. Predchádzať mu bude bohatý program počas celého víkendu. Národným pochodom za život tak bude žiť doslova celá Bratislava. Pre dobrovoľníkov je navyše pripravený špeciálny program, ktorý nebude dostupný pre verejnosť.

Za najmenších z nás

Záujemcovia majú možnosť vybrať si z 13 dobrovoľníckych tímov na základe vlastných preferencií. Ak máte napríklad chuť pomôcť vytvárať atmosféru priamo pri pochodovaní, je pre Vás tím smerovačov davu ako stvorený. Ak sa na akciách naopak radšej zvŕtate v kuchyni, máte možnosť využiť svoje sily v gastro tíme. Pomoc je však potrebná i v technickom či ubytovacom tíme.

Neváhajte a zaregistrujte sa už dnes. Zažijete kopec zábavy a stretnete množstvo úžasných ľudí! Lebo kto veľa dáva, ešte viac dostane 🙂

Zaregistrovať sa môžete na https://www.mojakomunita.sk/web/narodny-pochod-za-zivot
Viac informácií o pripravovanom Národnom pochode za život nájdete na https://pochodzazivot.sk/.

Tešíme sa na Vás!
Za organizačný tím
Martina Bednáriková

Eva Štrbová
Redaktorka vydavateľstva kumran.sk

Najčítanejšie články