HomeOznamyInformačný únik, alebo čo sa deje v našich redakčných reaktoroch 🙂

Informačný únik, alebo čo sa deje v našich redakčných reaktoroch 🙂

Autor

Dátum

Kategória

Súťaž ukončená dňa 31.7.2019!

Mená výhercov: Tri skvelé knižné novinky a traja ďalší výhercovia. Jesenné pecky si užijú:
Kristína Jančigová, Ingrid Kimáková Fričová, Mária Lukácsová. Gratulujeme!

Koniec školského roka je takmer tu a napriek tomu, že už mnoho rokov sa ma letné prázdniny netýkajú, milujem úľavu, radosť a očakávanie posledných júnových a prvých júlových dní. Tešíme sa s vami učitelia, žiaci a študenti a aby sme ku kráse týchto dní prispeli svojou troškou, rozhodli sme sa, že vám dnes prezradíme to, čo vás ohľadom nášho vydavateľstva dokázateľne najviac zaujíma – knižné novinky, ktoré chystáme na najbližšie mesiace. Dúfame, že opäť pozapĺňame tie najdôležitejšie miesta vo vašej knižnici.

Začneme dámou – od Francine Riversovej sme sa rozhodli na jeseň vydať jeden z jej najklasickejších románov s názvom Posledný pojedač hriechov. Po Slovensku sa šíril už za predošlého režimu, tajne, vo svojom filmovom prevedení kopírovaný z kazety na kazetu. Pamätám si, ako som naň po 89-tom náhodou narazila v televízii. Zachytil ma príbeh, ale netušila som, kam bude smerovať a bola som prekvapená a hlboko pohnutá krásou, s akou bolo, v našej ešte nie tak dávno protikresťanskej televízii, vykreslené spasiteľné dielo Krista a jeho nádherný zásah do osobných životov ľudí a ich komunity.

Keďže nádeje ani Maxa Lucada nie je nikdy dosť, ani tento rok vás neukrátime o povzbudenie od tohto talentovaného knižného kazateľa. Pripravujeme jeho knihu Neotrasiteľná nádej, ktorou nám chce pomôcť uprostred ťažkostí tohto sveta postaviť svoj život na Božích prisľúbeniach.

A to nie je všetko, minulý rok ste nás prekvapili vašou pozitívnou reakciou na adventnú prípravu pre dospelých od Ann Voskampovej Najväčší Dar a na najbližší advent sme sa preto rozhodli pripraviť jej detskú verziu. Nádherne ilustrovanú a ešte krajšie premyslenú a napísanú adventnú prípravu pre našich drobcov. Tešíme sa, že prinesieme na Slovensko túto vo všetkých ohľadoch utešenú vecičku.

A vy si teraz povedzte, ktorú topku jesene chcete vyhrať. Ako na to?

1. Skopírujte si súťažný kód (nižšie pod článkom)

2. Vložte ho do komentára pod tento náš status na facebooku.

3. Hneď za kódom napíšte názov jednej z týchto troch noviniek predstavených vyššie, po ktorej vaše knihomoľské srdce túži najviac (príklad vášho komentára: 552058w Neotrasiteľná nádej). Prípadne nám môžete pripojiť zopár emoji alebo slovne vyjadriť emócie z prezradených edičných plánov.

4. Pomodlite sa za nás, aby sme to zvládli v jeseni vydať a aby sme na konci júla vyžrebovali práve vás. Výsledok oznámime na facebooku (pod statusom v komentári) a aj v tomto blogu.

Ďakujeme, že (po)čítate s nami.  

Súťažný kód na skopírovanie na FB: 

Informačný únik

Eva Štrbová
Redaktorka vydavateľstva kumran.sk

Najčítanejšie články