HomeNovinkyPredstavujeme silnú trojku tejto knižnej jesene

Predstavujeme silnú trojku tejto knižnej jesene

Autor

Dátum

Kategória

Priatelia, máme za sebou náročné dni sťahovania sa na novú adresu. Po všetkých stavebných peripetiách sme prevzali zrekonštruovaný objekt a zriadili v ňom nový distribučný sklad nášho e-shopu. Zároveň sme vytvorili Zákaznícku zónu, kde si budete môcť prevziať vaše objednávky cez osobný odber a v príjemnom prostredí zóny si prelistovať aktuálnu ponuku top50 prípadne si sami browsovať na našej stránke. Ďalej do priestorov skladu vás však nepustíme. Dajte nám ešte pár dní na zabývanie sa a dotiahnutie drobností a po oficiálnej posviacke nás nájdete v novom šate na novej adrese. Vytešujeme sa z bezbariérovosti, priestrannosti a dostatku denného slnka. Bohu vďaka za tento ďalší míľnik, ktorý sa zapíše do histórie našej firmy.

Dnes mám tú možnosť predstaviť vám tri silné novinky, ktorými chceme zabojovať o vašu priazeň cez túto knižnú jeseň. Prvou z nich je Najväčší Dar od Ann Voskampovej. V prekrásnom dizajne je ukrytá hlboká adventná príprava na každý deň decembra až do samotných Vianoc. Zatiahnite spolu s autorkou na hlbinu a pripravte sa na podstatu Vianoc cez denné zamyslenia a úlohy. Predpredaj spustíme už o dva týždne (9. októbra). Kniha bude v tvrdej šitej väzbe s prebalom.

Druhou knihou bude titul Francine Riversovej. Túto najobľúbenejšiu autorku kresťanských románov nevynecháme ani tento rok. V úchvatnom románe Dielo majstra píše o hľadaní, o starých jazvách, o láske a odpúšťaní. Ponúka súčasný príbeh zasadený do prostredia Kalifornie. Predpredaj plánujeme spustiť 23. októbra. Aktuálne pracujeme na príprave do tlače.

Autor bestsellerov Max Lucado v najnovšej knihe Boh je s vami každý deň prináša 365 zamyslení a citátov z Písma. Kniha poslúži ako každodenná hmatateľná pripomienka, že Boh je s vami skutočne každý deň a sprevádza vás na každom kroku, pretože… on sám povedal: „Nezanechám ťa, ani neopustím“ (Hebr 13, 5). Rovnako ako nová Voskampová, aj Lucado bude v tvrdej väzbe a rovnako s dvojfarebným vnútrom. Ideálny darček. Predpredaj začneme v polovici novembra.

Veríme, že sme vás týmto našim edičným plánom na najbližšie týždne potešili. Ponúkame aj akciu 10% na 5 dní (do konca septembra) na titul Nezvyčajné manželstvo od Hunterovej.

Užite si prestrofarebnú paletu jesenných tónov. „Všetky knihy zožltnú, ale kniha prírody má každý rok nové, nádherne vydanie.“ — Hans Christian Andersen

Najčítanejšie články