HomeOznamyNovembrové darčeky

Novembrové darčeky

Autor

Dátum

Kategória

Na november 2022 sme pre vás pripravili dva skvelé darčeky.

Nádherný kalendár k objednávke

Na prvý sa nás už dávno pýtate. Je ním nádherný a s veľkým citom vytvorený Kalendár s výberom najkrajších citátov z knihy Maxa Lucada Bol si stvorený pre túto chvíľu. V priebehu novembra vám ho zdarma pribalíme ku každej objednávke nad 23 €. Aktuálny a inšpiratívny kalendár plný nádeje si môžete prezrieť a aj samostatne objednať na Kumran.sk

Pri pohľade na rýchlosť s akou nám kalendár mizne z políc dodávame, že akcia platí do vypredania zásob.

Celoročná 5% zľava na našu beletriu

Ako druhý darček sme pre vás prichystali 5 % kupón na všetku beletriu, ktorú vydáme vo vydavateľstve Kumran v roku 2023! Ako ho získať? Stačí, ak si novinku od Francine RiversovejTá dáma je moja zakúpite počas novembra v našom kníhšope. Kupón vám priložíme ku knihe a v roku 2023 vám pri nákupe noviniek z beletrie nášho vydavateľstva v našom eshope odrátame ďalších 5 % z aktuálnej zľavnenej ceny uvedenej na kumran.sk v čase nákupu.

Tento kupón získate aj kúpou e-knihy Tá dáma je moja a poskytne vám v budúcom roku zľavu rovnako z papierových ako aj elektronických kníh. Ak si u nás kúpite v novembri e-knihu Tá dáma je moja, pošleme vám kupón s kódom emailom po skončení akcie začiatkom decembra.

Kupón
Eva Štrbová
Redaktorka vydavateľstva kumran.sk

Najčítanejšie články