HomeOznamyKumran má 17 a chcel by to s vami osláviť!

Kumran má 17 a chcel by to s vami osláviť!

Autor

Dátum

Kategória

Čo všetko sa dá stihnúť za 17 rokov

Kumran má narodeniny. Začíname oslavu! 17 rokov je dosť dlhá doba na to, aby ste zažili veľa zaujímavých vecí a veľa sa naučili. Za prvých 17 rokov svojho života sa stihnete zbaviť plienok, naučíte sa rozprávať (niekto aj 2-3 iné reči), strojnásobíte svoje dĺžku a možno aj 20-násobne vzrastie vaša váha. Rastie vaša múdrosť, šikovnosť a odvaha, niektorí stihnú aj prvé zaľúbenie. A celý život je ešte pred vami.

Tak nejako to vidíme aj my v Kumrane – máme 17 a veríme, že mnohé ďalšie zaujímavé roky pred nami. Veľa sme sa naučili (len ešte stále nerozumieme jazyku nášho programátora :), veľa chýb urobili a napravili, naďalej však nesieme v sebe túžbu prinášať slovo, ktoré je inšpirované tým prvým Slovom. Slovom, ktoré tvorí, obnovuje, uzdravuje a prináša nádej. Chceme tu byť aj o ďalších 17 rokov s rovnakou túžbou a odhodlaním ukázať svoju nádej.

To, čo si ja osobne na Kumrane za ten čas veľmi vážim, je to, že sa dá aj pracovné vzťahy tvoriť s priateľmi a ľuďmi zo spoločenstva, aj keď úskalí je veľa. Ako kolegovia za tie roky poznáme všetky svoje skvelé aj slabšie stránky, je to pre nás ale obrovská výhoda pracovať ako tím.

Ďakujeme vám

No a samozrejme ďakujeme vám milí čítači a čítačky. Za každý klik na našu stránku a za každú potvrdenú objednávku. Za každú spätnú väzbu, ktorá nás motivovala zlepšovať sa a za každú pochvalu, ktorá nás potešila. Za radosť, ktorú prežívate, keď otvárate balíčky prelepené našou lepiacou páskou a vyberáte z nich poklady. Cítime ju. Sme naozaj vďační, že vás máme. Kumran má 17 a chcel by to s vami osláviť.

Kumran má narodeniny

Narodeninové prekvapenia

Na oslavu tohtoročných narodenín Kumranu sme pre vás pripravili nádhernú knižočku od Maxa Lucada a jeho dcéry Andrey – Modlitby do vrecka pre mamy – a počas celého mesiaca marca si u nás budete môcť k objednávke nad 17 € pridať jeden kus len za 1 €. (Produkt za túto super cenu nájdete priamo v špeciálnej ponuke, ktorá sa zobrazuje v košíku.)

Modlitby do vrecka pre mamy od Maxa Lucada a Andrey Lucadovej

Kto pozná zrýchľujúce sa životné tempo a kolotoč povinností lepšie ako mamy? Keď si už aj uchmatnú pár minút na modlitbu, ťažko sa im krotia neposlušné myšlienky a hľadajú tie správne slová. Na pomoc im prichádza Max Lucado a jeho talentovaná dcéra Andrea Lucadová s modlitbami do vrecka, ktoré ponúkajú krátke, úprimné a výstižné modlitby v rôznych životných situáciách – za zdravie detí, za pokoj v rodine alebo vzťah s manželom. Týchto štyridsať jednoduchých modlitieb vedie mamy k Zdroju všetkej nádeje a sily, pri ktorom nájdu pokoj a odpočinok v každej životnej situácii.

A to nie je všetko, čo sme pre vás na našu narodeninovú oslavu pripravili. Sledujte našu stránku, sociálne siete a novinky, aby vám neušla žiadna z akcií a zliav, ktoré pre vás v priebehu marca chystáme.

Autor fotografie Snežienky – Radoslav Gazdík

Martin Dubjel
Centrálny mozog a zakladateľ kumran.sk, ekonóm, manžel úžasnej ženy a otec štyroch kreatívnych detí.

Najčítanejšie články