HomeOznamyCvakni sa s knihou a vyhraj!

Cvakni sa s knihou a vyhraj!

Autor

Dátum

Kategória

VYHODNOTENIE SÚŤAŽE CVAKNI SA A VYHRAJ:

Počas leta ste nám poslali množstvo fotografií. Na pohodlnom gauči alebo na ceste po svete, veríme, že ste si oddýchli na výbornú.

Z fotografií sme 2. septembra vyžrebovali troch výhercov: Maria Krahulcova, Martina Michalikova a Veronika Harčárová.

Výhercom blahoželáme! 🙂

Cvakni sa s knihou a vyhraj!

Prichádza čas oddychu a ak sú pre vás leto a odpočinok spojené s dobrou knihou, tak ste na správnej adrese. My z Kumran tímu počas leta čítame oveľa viac ako v iné dni a knihy sa nám míňajú ako na bežiacom páse. Práve preto nám napadlo zdieľať tieto knihomoľské dovolenkové fotečky spoločne – budeme si navzájom inšpiráciou a dokonca si s nami môžete trochu zasúťažiť. Tak teda: Cvakni sa s knihou a vyhraj!

Pošlite nám do správy na našom facebooku fotku (alebo nás označte vo vašom osobnom statuse @Kumran.sk alebo ju pošlite mailom na sutaz@kumran.sk), na ktorej čítate knihu a možno práve na vás sa usmeje šťastie a získate ďalšiu knihu zadarmo. S fotografiou si nelámte hlavu, nemusí byť z exotického opusteného ostrova alebo z úpätia najvyšších hôr. Na oddych predsa stačí aj záhradná hojdačka alebo obľúbené kreslo a vyložené nohy. Fantázii sa medze nekladú a čítať sa dá naozaj kdekoľvek. Môžete napríklad položiť prst alebo záložku na aktuálne čítané miestečko, ktoré vás práve oslovilo a inšpirovať ním aj ostatných.

Z najlepších fotiek na konci augusta vyberieme troch výhercov, ktorých odmeníme pripravovanými top titulmi jesene z našej dielne.

Čítavé leto, priatelia! Tešíme sa na vaše výtvory 🙂
Tím Kumran.sk

#knihakamkolvek #citaveleto #cvaknisa

Cvakni sa s knihou a vyhraj!

Najčítanejšie články