HomeNovinkyKnihy, ktoré nezaložíte do police

Knihy, ktoré nezaložíte do police

Autor

Dátum

Kategória

Pred niečo vyše rokom nám kolegov syn povedal, že by chcel, aby sme vydali nejakú knihu, ktorú by si mohol prečítať aj on. Naše deti nám vyrástli z Biblie pre drobčekov a uvedomili sme si, že kresťanskej literatúry pre vek 8 – 12 rokov je naozaj veľmi málo. A tak sme začali hľadať a zistili sme, že nielen na Slovensku. Ale niečo nás predsa len zaujalo.

A dnes to chceme ponúknuť malému slovenskému čitateľovi. Kniha Kráľovskí bojovníci je úvodným dielom novej série spisovateľky Priscilly Shirerovej, ktorá pred očami čitateľov oživuje neviditeľný súboj odohrávajúci sa v duchovnom svete. Xavier a Evan sa ako mnohí iní bratia neraz pobijú. Zistia však, že okolo nich prebieha oveľa väčšia bitka. A že sú na rade, aby sa do nej zapojili. Vstupujú do záhadnej krajiny zvanej Ahoratos. Tam stretávajú svojho sprievodcu Ruwacha, ktorého múdrosť a rady budú potrebovať, keď sa vrhnú do svojho prvého spoločného dobrodružstva. Od dnes v predpredaji so skvelou 20 % zľavou iba do 20. februára 2018. 

Autorku poznáme ako hlavnú hereckú postavu z filmu War Room (v českom dabingu film vyšiel pod názvom Váleční kabinet, u nás len knižne pod názvom Oratórium). Známou je však aj jej kniha Horlivosť o strategickom pláne pre vašu modlitbu. Keďže autorka je predovšetkým manželkou a matkou troch chlapcov, práve oni podnietili Priscillu vymyslieť príbeh o duchovnom boji, ktorý by pomohol novej generácii kráľovských bojovníkov vyrastajúcej pod jej strechou. A aj pod vašou.

A to nie je všetko – pre trochu starších vyhlasujeme spolu s portálom Cesta+ druhý ročník súťaže Napíšme spolu knihu. Prvý ročník skončil vydaním mimoriadne úspešnej série osobných príbehov Kvapky požehnania. Ak máte svedectvo o tom, že Boh je medzi nami a dotýka sa ľudí v našej blízkosti a trúfate si to dať na papier, tak neváhajte a zapojte sa. Presné podmienky nájdete tu.
Už teraz sa tešíme sa, že spolu s vami prinesieme knihu, ktorá nezapadne prachom v polici.

Martin za tím Kumran.sk

PS: Dnešný kompletný newsletter aj s prehľadom knižných noviniek za posledné dva týždne nájdete na tomto odkaze.

Martin Dubjel
Centrálny mozog a zakladateľ kumran.sk, ekonóm, manžel úžasnej ženy a otec štyroch kreatívnych detí.

Najčítanejšie články