HomeOznamyInšpirácie na Prvé sväté prijímanie

Inšpirácie na Prvé sväté prijímanie

Autor

Dátum

Kategória

Inšpirujte sa a potešte prvoprijímajúce deti hodnotným darčekom. 

Prvé sväté prijímanie je slávnosťou, ktorú každoročne zažívame vo svojich farnostiach. Je to veľká udalosť predovšetkým pre prvoprijímajúce deti a ich rodiny, ktorá sa im zapíše hlboko do srdca. Rodičia, krstní a starí rodičia, kňazi aj katechéti neraz premýšľajú čím hodnotným obdariť a potešiť svoje ratolesti. Preto sme pre vás pripravili kategóriu produktov, ktoré aj po rokoch pripomenú jednu z najdôležitejších udalostí duchovného života.

Z nášho vydavateľstva vám ponúkame knihu Kráľovskí bojovníci, ktorá je určená práve tejto vekovej kategórii a svojím pútavým dejom plným dobrodružstiev vtiahne chlapcov aj dievčatá do ríše fantázie. Určite neskončí založená v polici bez prečítania.

Ponúkame tiež široký výber kľúčeniek svätcov.

Tohoročnou novinkou je tiež nádherná kniha Ja som, obsahujúca 40 biblických príbehov zameraných na Božie mená.

Kardinál Angelo Comastri napísal pre deti dve knihy – Ja som s vami  a V Božom objatí, ktoré „vyrazili dych“ aj pápežovi Františkovi. Krásne ilustrácie, jednoduchý a fascinujúci jazyk priblíži detskému čitateľovi sviatosť zmierenia a eucharistie.

Hodnotným darom budú aj ďalšie publikácie v ktorých nájdete miesto na vpísanie venovania či nalepenie fotografií. Doporučujeme aj interaktívnu publikáciu S Ježišom v srdci, ktorá ponúka okrem spovedného zrkadla, malého katechizmu aj zaujímavé úlohy, menovky či pozvánky na slávnostnú hostinu.

Tipy na ďalšie darčeky si môžete pozrieť tu.

Najčítanejšie články