HomeNovinkyČo nás čaká (a neminie)...

Čo nás čaká (a neminie)…

Autor

Dátum

Kategória

Mnohí z vás nám v poslednej dobe posielate otázky, čo nás čaká (a dúfame, že neminie) v tomto roku. Najprv však pár slov k tomu minulému – bol pre nás výnimočný, tak pre e-shop ako aj pre naše vydavateľstvo, aj keď to tiež znamenalo, že bol pracovne náročnejší. V e-shope ste nás prekvapili počtom objednávok, vo vydavateľstve sa veľmi tešíme z pozitívnych odoziev na vydané tituly, dokonca aj na tie, ktoré sa nestali bestsellermi.

No a teraz k roku 2018 – jednoznačne my sa veľmi tešíme na naše nové priestory, aj keď ešte stále treba urobiť kusisko práce. Popritom nechceme zanedbávať ani našu webstránku a tak popri robotníkoch na stavbe naháňame aj programátorov. Máme v pláne trochu zjednodušiť systém objednávania a pripravujeme pre vás zákazníkov nový systém darčekových poukážok – viac už ale neprezradíme.

Ako každý rok, aj teraz nás už so zaujímavými novinkami predbehli iné vydavateľstvá – ale už čoskoro ich dobehneme. Prvý titul však bude trochu z iného súdka ako ste možno zvyknutí – bude venovaný starším deťom – špeciálne veku 9 – 12 rokov. Naše deti nás presvedčili, aby sme pre nich niečo zaujímavé vydali. A tak sme síce dlho hľadali ale našli – Kráľovskí bojovníci sa budú snažiť získať si ich srdcia.

A ako sa postupne budeme blížiť k nášmu 100. titulu, prinesieme aj zopár známych autorov – knihu inšpirácií na každý deň od Maxa Lucada, novú Tessu Afsharovú, Ann Voskampovú a dúfajme aj Francine Riversovú, medzitým zaujímavý román Karen Kingsbury o anjelskej misii v našich životoch. No najväčšou výzvou určite bude druhý ročník literárnej súťaže o skutočný príbeh zo slovenského kresťanského prostredia – projekt spustíme už 1. februára. Na naše dvanáste narodeniny pripravujeme špeciálny knižný darček, ktorý však prezradíme až v marci… 🙂

Keďže tento rok nás čaká sťahovanie do nových priestorov (veríme!), prisposôbili sme tomu počet plánovaných titulov. Veríme však, že tento zoznam vás potešil. Môžete nám o tom napísať na facebook Kumranu pod tento post. Ďakujeme, že ste s nami.

Takže za nás šup šup do práce.

Tím kumran.sk

Štefan Talarovič
Hlavný grafik a manažér Kumran.sk, klavirista spoločenstva Rieka Života.

Najčítanejšie články