HomeOznamyOd decembra začnú vychádzať noviny pre kresťanov:

Od decembra začnú vychádzať noviny pre kresťanov:

Autor

Dátum

Kategória

Slovo+: Od decembra začnú na Slovensku vychádzať noviny pre kresťanov

Už počas decembra môžete dostať do novinových schránok prvé číslo nových novín Slovo+.  Vydávať ich začne vydavateľstvo BeneMedia, ktoré stojí aj za internetovým magazínom  s hodnotami cestaplus.sk, ktorý oslávi v decembri 3. narodeniny a mesačne ho číta okolo 150 000 unikátnych čitateľov.

Prečo noviny?

Nápad prísť s tlačeným formátom vznikol prirodzene v prostredí redakcie i zo spätnej väzby čitateľov internetového magazínu. Texty, ktoré sa snaží magazín prinášať na internete majú byť príťažlivé, svieže a zároveň ísť do hĺbky. Toto nastavenie sa posúva aj do tlačenej formy a bude k dispozícii aj vo svete offline. Noviny chcú tvorcovia pripravovať ako svieže čítanie pre dušu.

Noviny nebudú tlačenou kópiou internetového projektu, ale prinesú aj vlastné autorské texty, aj keď časť  najlepších internetových článkov sa v ich obsahu objaví.

Čo je ich cieľom?

Priniesť príťažlivo a zrozumiteľne evanjelium aj na novinový papier a zasiahnuť všetkých kresťanov a ľudí dobrej vôle. 

Ako budú vyzerať a čo sa v nich bude dať prečítať?

Noviny budú vychádzať raz za dva týždne, na 28-stranách, v plnofarebnej grafike. Prinesú prehľadné aktuálne spravodajstvo, vlastnú zaujímavú tému, hodnotné rozhovory, či reportáže, budú sa venovať rodinám, mužom i ženám, sledovať kultúru i politiku. Tiež v nich nájdete úplne originálne a netradičné rubriky. Zjednodušene sa budú pozerať na všetky oblasti života človeka kresťanskou optikou.

Aktuálne informácie nájdete na internetovej stránke www.slovoplus.sk alebo na facebookovej stránke.

Najčítanejšie články