HomeNovinkyMax Lucado napísal knihu o tajomstve Vianoc!

Max Lucado napísal knihu o tajomstve Vianoc!

Autor

Dátum

Kategória

Včera večer som na cintoríne pri spoločnom kríži znovu zapálila 10 sviečok, ktoré priniesol niekto iný a tešila sa ako malá. Ktovie koľkí to urobili predo mnou a koľko ich bolo po mne, kým sa sviece napriek vetru, ktorý ich zhášal, celkom a úplne nepremenili na svetlo. Sú ako my, keď fúka hasneme a každá zápalka je dobrá. Ak sa potrebujete dať opäť zapáliť, máme v rukáve pár tromfov od overených podpaľačov:
Max Lucado, celoživotne fascinovaný dieťaťom narodeným v maštali, napísal knihu o tajomstve Vianoc, plnú svetla, tepla a nádeje s názvom Vďaka Betlehemu. Pozrite si videoupútavku:

C.S.Lewis vo svojej autobiografii Zaskočený radosťou hovorí o hľadaní radosti a svojej duchovnej ceste, ktorá ho doviedla od kresťanstva k ateizmu a potom opäť ku kresťanstvu a v ďalšej časti kozmickej trilógie zavedie profesora Ransoma na planétu Perelandra, kde musí nová Eva v novom raji čeliť pokušeniam. Bude sa história opakovať? Obe tieto knihy som čítala niekoľko krát a vrelo ich odporúčam.
Pre našich drahých českých zákazníkov, ktorých týmto pozdravujeme :), sme pripravili knihu otca Maroša Kuffu Maturita z lásky v ich rodnom jazyku.
Okrem toho máme pre vás dve zaujímavé akcie. Ak si u nás objednáte knihu Francine Riversovej Hlas vo vetre, odošleme vám spolu s ňou zápisník a pero zadarmo. Táto akcia platí až do vypredania zápisníkov. A ak vaša objednávka presiahne hranicu 10€, nájdete si v košíku ponuku vychytávok za naozaj zaujímavé ceny.

A na záver ešte malá výzva – Nebuďme ako Dráčik, nespreneverme sa svojmu poslaniu zapaľovať tento svet :).

eva za tím kumran.sk

ilustračný obrázok https://www.goodfon.com/wallpaper/christmas-atmosphere-shar-boke.html

Eva Štrbová
Redaktorka vydavateľstva kumran.sk

Najčítanejšie články