HomeBlogyUtešené knižné darčeky pod 5 €

Utešené knižné darčeky pod 5 €

Autor

Dátum

Kategória

Malé knižné darčeky majú špeciálne čaro. Často ich dávame vtedy, keď nemusíme, keď sa od nás neočakávajú, keď chceme niekoho potešiť „len tak“. To ich robí osobnejšími a dôveryhodnejšími prejavmi vzťahu. Alebo ich prihodíme k väčšiemu daru, lebo nimi chceme povedať niečo viac, niečo hlbšie. A preto aj keď sú malé, sú niekedy väčšie :). V tomto článku nájdete pár z nich. Bolo by zaujímavé počuť vaše príbehy, keď práve tieto dielka putovali z vašich dlaní do dlaní ľudí okolo vás. Lebo sme si úplne istí, že nižšie uvedené knižky sa už veľakrát stali poslami lásky.

Povzbudivé príbehy od Bruna Ferrera

Malé knižočky príbehov od Bruna Ferrera jednoducho milujete. Vidíme to podľa toho, ako rýchlo po vydaní miznú z našich poličiek aj podľa vašich reakcií na sociálnych sieťach. Tieto poučné, humorné, niekedy smutné a často dojímavé príbehy si získali mnohé srdcia. Nenáročným a pútavým spôsobom zasievajú do rýchlych dní hlboké myšlienky. Veľkým pozitívom je aj ich veľkosť, vďaka ktorej sa ľahko prepašujú do tašky, a tak sa z nich môžete tešiť kdekoľvek a kedykoľvek. Dajú sa čítať znovu a znovu a nikdy neomrzia. Ako to len robia?

Knižné darčeky: Vreckové modlitby

Podľa slov jedného z našich čitateľov – ide o malé knižky s veľkým obsahom. Modlitby v nich sú svieže, napísané jednoducho a zrozumiteľne pre súčasného človeka. Každé ráno pozdvihnú myseľ a povzbudia do nového dňa. Max Lucado, ktorý sa cíti ako „modlitbové nemehlo“ ich napísal spolu so svojou dcérou Andreou ako pomoc pre všetkých, čo pri modlitbe zápasia s roztržitosťou, únavou a nedostatkom vytrvalosti. V knižočke nájdete krátke a trefné modlitby, ktoré sa stihne pomodliť každý – zaneprázdnený podnikateľ, ešte poriadne neprebudený študent aj mamička s troma deťmi. Obe brožúrky sa dajú darovať aj v elektronickej podobe.

Ručne vyrobená Novéna odovzdanosti

Novéna odovzdanosti pátra Dolinda sa stala mocným povzbudením pre mnohých ľudí. Oslovila aj šikovnú umelkyňu Majku Melicherčíkovú, ktorá sa rozhodla svojim spracovaním a ilustráciami dať jej formu, akú si zasluhuje. Naozaj sa jej to podarilo a tak sa táto ručne vyrobená novéna zaradzuje v našom obchode medzi obzvlášť vydarené knižné darčeky.

Letný knižný festival

Zároveň v našej práve prebiehajúcej akcii Letný knižný festival nájdete týchto osem kvalitných kníh počas tohto leta za ceny nižšie ako 5 €.

Eva Štrbová
Redaktorka vydavateľstva kumran.sk

Najčítanejšie články