HomeRecenzieKam ťa vedú tvoje najlepšie modlitby?

Kam ťa vedú tvoje najlepšie modlitby?

Autor

Dátum

Kategória

Kam ťa vedú tvoje najlepšie modlitby?

Novinka z nášho vydavateľstva – kniha Zašpinená sláva mňa osobne veľmi zaujala hneď svojim podnadpisom – Choď tam, kam ťa zavedú tvoje najlepšie modlitby. A nesklamala. O Petovi Greigovi som veľa nevedel, ale jeho príbeh a príbeh jeho rodiny poprepájaný so vznikom a rastom modlitbového hnutia 24/7 je plný odovzdanosti a vernosti Božiemu hlasu.

Všetko začalo Božím pozvaním na útesoch portugalského pobrežia a pokračovalo túžbou, aby Boh naučil ich spoločenstvo modliť sa – „modlitba je srdcom všetkého v kresťanskom živote a my sme boli na tom veľmi biedne.“ Z tejto prvej modlitbovej miestnosti, kam sa mladí ľudia prichádzali modliť aj v noci, vzniklo hnutie 24/7 – po celom svete je dnes viac ako 10 000 takýchto miest, kde sa milióny ľudí modlia 24 hodín, 7 dní v týždni.

Táto kniha je pokračovaním jeho prvej knihy Krvavý mesiac na obzore a je plná ohromujúcich príbehov o vypočutých modlitbách z hraničných území moderného kresťanstva. Rozpráva o zápasoch a zázrakoch hnutia 24/7 a o ťažko získanej múdrosti, ktorá je ovocím pätnástich rokov nepretržitej modlitby, misijného úsilia a boja za spravodlivosť.

Som si istý, že v každom zažne nový oheň modlitby a pomôže objaviť, aká je moja cesta zjavovania Božej slávy v zašpinenom svete. Do 10.8.2017 si ju môžete objednať v predpredaji so zľavou 20 %.

Martin Dubjel
Centrálny mozog a zakladateľ kumran.sk, ekonóm, manžel úžasnej ženy a otec štyroch kreatívnych detí.

Najčítanejšie články