HomeNovinkyČo vám môžeme prezradiť?

Čo vám môžeme prezradiť?

Autor

Dátum

Kategória

Ani tento rok nebudete hladovať! Skvelé knihy na obzore…

Začal sa rok 2019 a aj keď zatiaľ nemáme žiadne overené informácie o tom, že by mal počas neho nastať koniec sveta, nemáme potvrdené ani to, že k nemu nedôjde a preto sme sa rozhodli vzpriamiť, dvihnúť hlavy a očakávajúc naše vykúpenie pustiť sa do práce :-). Na tento rok máme veľké plány a niektoré z nich vám prezradíme.

O novom nebi, novej zemi a obnove všetkého, čo milujeme, hovorí aj John Eldredge v novinke, ktorej vydanie pripravujeme v priebehu jari.

Počas prvého polroka sme si dali záväzok priniesť vašim deťom druhú a tretiu časť trilógie Kráľovskí bojovníci. Mnohí ste sa nás už pýtali, kedy sa budete môcť so svojimi netrpezlivými ratolesťami ponoriť do ďalších dobrodružstiev Xaviera a Evana a ich priateľov i nebezpečných nepriateľov. Nechceli sme vás naťahovať a tak sme sa rozhodlli vydať druhé dva diely pomerne rýchlo za sebou.

Pre čitateľky Tessy Afsharovej prinesieme ešte pred začiatkom leta ďalší román s pracovným názvom Zlodejka z Korintu. A určite počas jesene potešíme novou knihou aj fanúšikov Francine Riversovej. Chystáme aj dotlač jedného z najúspešnejších titulov Maxa Lucada, ktorý sa už roky nedal v slovenčine zohnať. Ak chcete vedieť ktorý, sledujte naše novinky a facebookovú stránku.

Nateraz toľko z našej kuchyne. 

Eva za tím kumran.sk

Pripravujeme na rok 2019

Všetko tvorím nové – John Eldredge

Najčítanejšie články