HomeNovinkyNové vydanie bestselleru Maxa Lucada - Bez strachu

Nové vydanie bestselleru Maxa Lucada – Bez strachu

Autor

Dátum

Kategória

Prešlo štrnásť rokov odvtedy, čo vyšiel hit Maxa Lucada Bez strachu na Slovensku po prvýkrát. Bola to druhá kniha, ktorú sme od neho vydali a mnohí z vás sa zoznámili s týmto prvotriednym autorom práve cez ňu. Od skončenia jej predaja začiatkom roku 2015 si Max Lucado získal veľa nových fanúšikov, ktorí sa k tejto obľúbenej klasike už nedostali a preto veríme, že mnohých z vás potešíme jej opätovným vydaním (o týždeň 14. augusta spúšťame jej predpredaj). Veľké plus tejto situácie je v tom, že knihu nemusíme odporúčať my. Necháme to na slovenských čitateľov, ktorých si toto dielo už získalo:

Bez strachu – čitateľské reakcie:

Neskutočne svieže dielo. Nielenže nastavuje zrkadlo našej ľudskej obave a strachu, ale aj na vlastnom príklade a hojnými citáciami z Písma nám ponúka krídla, na ktorých môžeme letieť v ústrety Pánovi. Aj o vážnych veciach rozpráva s láskavým humorom a povzbudzuje nás vo viere Ježiša Krista. Vladimír

Hneď ako som túto knihu dostala, som ju s veľkým potešením začala čítať. A čítala som, čítala, nevnímala som čas. Po prečítaní každej kapitoly som mala chuť začať si ju čítať zas a zas. Ja som veľmi ustráchaný človek a táto kniha mi pomohla pochopiť môj strach, ovládnuť a prekonať. Každý človek v nej nájde kúsok aj z toho svojho strachu. Po prečítaní tejto knihy mám v srdci len spokojnosť a dobré pocity. Konečne zaspávam a vstávam s pocitom úplného pokoja. Ďakujem tejto knihe, že mi otvorila oči.
,,Strach nikdy nikomu nevyriešil problémy. Ale odvaha áno.“

Adriana

Na rozdiel od miliónov iných návodov na život alebo typickej kresťanskej motivačnej literatúry po prečítaní tejto knihy hneď nezabudnete na celú myšlienku, z ktorej ste boli tak nadšení. Naopak. Mám pocit, že autor sa snažil nie len prerozprávať niečo, z čoho by sme sa mohli poučiť, alebo povzbudiť. Jeho cieľom bolo aj vytvoriť malú brázdu na našom mozgu, v ktorej bude zakódované „neboj sa“. Kniha mi po prečítaní pripadá veľmi použiteľná pre život. Naozaj tá brázda „neboj sa“ mi ostala a často sa ozýva.
Lenka

Veľmi dobrá kniha, každý si v nej môže nájsť ten „svoj“ strach, veď určite každý má s ním skúsenosť. Autor je brilantný v spôsobe, akým vie vystihnúť podstatu a čitateľ sa ani chvíľu nenudí, lebo jazyk je súčasný, opisované situácie veľmi reálne. Myslím, že kniha zaujme každého, kto ju vezme do rúk.
Mária

Túto knihu by si mal prečítať každý z nás……všetci sme tak trošku bojkovia…
Beáta

Eva Štrbová
Redaktorka vydavateľstva kumran.sk

Najčítanejšie články