HomeBlogyZapojte sa do našich recenzných programov a získajte knihu

Zapojte sa do našich recenzných programov a získajte knihu

Autor

Dátum

Kategória

Možno radi čítate a ani s písaním nemáte zásadný problém a nevadilo by vám, ak by ste občas dostali zadarmo knihu, alebo peknú 10% zľavu na nákup v našom obchode. Ak je to tak, srdečne vás pozývame, aby ste sa zapojili do našich fungujúcich recenzných programov. Trošku odbremeníte svoje peňaženky a nám nepochybne urobíte radosť 🙂
Máme pre vás tieto dve možnosti:

1. Recenzia na vašom blogu. V prípade, že ste naslovovzatý čítavec a chcete sa do recenzovania kníh pustiť energickejšie a preto sa chystáte vytvoriť si, alebo už máte vytvorený vlastný blog, môžete sa prihlásiť na recenzovanie niektorej z našich kníh (a nielen našich) cez recenzný portál storpic.com. V takomto prípade od nás dostanete knihu, ktorú máte záujem recenzovať zadarmo výmenou za minimálne 500-slovný blog a jednu kratšiu recenziu uverejnenú v našom obchode kumran.sk. Presnejšie podmienky (kľúčové slová a vyžadovaný spätný odkaz) nájdete pri konkrétnom produkte priamo na stránke storpic.com.

(Podmienkou pre tento druh recenzie je mať vlastný blog.)

2. Recenzia na facebooku alebo instagrame. V prípade, že ste prečítali niektorú z kníh v aktuálnej ponuke nášho obchodu a zapáčila sa vám natoľko, že by ste ju boli ochotní doporučiť aj svojim priateľom v statuse na facebooku alebo instagrame – môžete napísať recenziu, ktorá bude mať minimálne 160 slov a uverejniť ju na svojom konte s presmerovaním na recenzovanú knihu v našom obchode a zároveň uverejniť tú istú recenziu aj pri produkte na našej stránke kumran.sk, následne nás na ňu upozorniť emailom na kumran@kumran.sk a my vám odošleme poukážku na 10% zľavu z ceny produktov na jeden nákup v našom obchode.

(Podmienkou pre tento druh recenzie je mať účet na facebooku alebo instagrame.)

Eva Štrbová
Redaktorka vydavateľstva kumran.sk

Najčítanejšie články